webzobbie's attack

Της πέτρας της υπομονή βάλε στο νου θεμέλιο κι ό,τι θα πεις με το θυμό, πες το, καλλιά, με γέλιο!

1.12.10

Καλό Χειμώνα!

Είπα να επικαλεστώ τη βοήθεια των νεραϊδών για να φέρουν το Χειμώνα γιατί σίγουρα κάπου θα ξεχάστηκε πίνοντας ρακές και άργησε να 'ρθει! Τι φωνές έβαλα στον Αϊ-Βασίλη, τι κεριά και κόλλες μύρισαν στο σπίτι, τι χρυσόσκονες έριξα παντού, μάταια! Εκείνος βαρύς και ράθυμος σέρνει τον κρύο του μανδύα μακριά από 'δώ και γελάει με το Φθινόπωρο που το... αγγάρεψε να μας κρατήσει κι άλλο παρέα.


Επειδή όμως εγώ είμαι πεισματάρα και ό,τι βάλω στο μυαλό μου πρέπει να γίνει, θα συνεχίσω με τις κόλλες και τις χρυσόσκονες, τα σύρματα, τα μαλλιά και τα κεριά, ώσπου να τον πείσω και να έρθει φέρνοντας μαζί του τα Χριστούγεννα!

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

12 Comments:

Blogger Side21 said...

Πράγματι εδώ στη Σάμο
έχουμε καλοκαίρι ..
Έχει 20 μέρες να βρέξει
κι η θερμοκρασία με τίποτα
δεν κατεβαίνει απ' τους 20 C !!!
Παρ' όλα αυτά εύχομαι ...
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ και ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ !!!

2/12/10 00:29  
Blogger ΓΩΓΩ said...

Και εδω στην Πατρα ο καιρος δεν ειναι καθολου χειμωνιατικος...Καλο μηνα και καλες γιορτες!!!

2/12/10 01:02  
Blogger Unknown said...

χα χα απολαυστική η ανάρτησή σου και τα πιάτα σου υπέροχα.... ελπίζω πάντως να τα καταφέρεις και να έρθει τελικά ο χειμώνας!!!!

Φιλια

2/12/10 15:56  
Blogger Ανεράιδα said...

Πολύ όμορφα σου έγιναν και τα νεραϊδάκια και τα πιάτα!! Δεν πιστεύω ότι έφτιαξες και πλεκτά για τις νεράιδες!! Γι΄ αυτό που με ρωτάς για τον πηλό, δεν ξέρω να σου πω....μήπως είχε πολύ αερα και έριξε το ποτήρι; Πάντως, να έχεις υπόψη σου ότι καλύτερα να στεγνώσουν στο εσωτερικό του σπιτιού...όχι δλδ σε ήλιο ή σε κρύο....λόγω συστολών- διαστολών...Α, και να σφίγγεις τον πηλό πάνω στο ποτήρι για να κολλάει λίγο και να μην ξεκαλουπώνει...όταν στεγνώσει ο πηλός ξεκολλάει από μόνος του. Καλή επιτυχία στη συνέχεια!!

2/12/10 21:39  
Blogger Andria said...

Καλέ τί φανταστικές δημιουργίες είναι αυτές! Οι νεραϊδούλες σου με κατέκτησαν με την πρώτη ματιά! Με το πλέξιμο δεν το`χω καθόλου. Με την πολλή υπομονή γενικότερα θα έλεγα!:-)
Εξαιρετικά όλα!!!Μπράβο!

3/12/10 21:34  
Blogger marilia said...

Side21, τις τελευταίες μέρες έφευγα από το σχολείο με θερμοκρασία γύρω στους 30 βαθμούς!!! Τα παιδιά έρχονται καθημερινά με κοντομάνικα!

Γωγώ, κάνουμε οικονομία στο πετρέλαιο! :):) Φιλιά πολλά!

Μαρία Ζ, δε βιαζόμεθα! Με το πάαααααααασο του! ;)

Ανεράιδα, δεν ήταν σε εξωτερικό χώρο. Λίγος αέρας έμπαινε από το παράθυρο της σκάλας και δεν έπεσε το ποτήρι. Πιστεύω πως επειδή είχα σφίξει τον πηλό γύρω απ' το ποτήρι, στεγνώνοντας, έσφιξε και τεντώθηκε με αποτέλεσμα να σπάσει. Την άλλη φορά θα τον αφήσω πιο χαλαρό. Όσο για τα νεραϊδάκια... πού να δεις αυτά που έπλεξε τώρα η μαμά, με τα ολόσωμα, μακριά φορεματάκια!!!! Σ' ευχαριστώ και πάλι για τις ιδέες! :)

Άντρια, γίνονται όμορφες τελικά! Αλλά μη νομίζεις... ούτε κι εγώ ξέρω να πλέκω. Η μαμά μου έχει αναλάβει το ενδυματολογικό μέρος του όλου εγχειρήματος! ;) Αργότερα θα ανεβάσω και τις πιο πρόσφατες! :):)

4/12/10 16:14  
Blogger lourdi lourdaki said...

Καλημερα!!και σε ευχαριστω!!και νομιζω οτι απο σημερα θα ρθει ο χειμωνας!και αν δει και ολα αυτα που φτιαχνεις!!σγουρα...
Τα Φιλια μου!

5/12/10 08:32  
Blogger Catherine said...

Θα έρθουν... Έχω απόδειξη. Τις προάλλες είδα ένα 5χρονο να έχει γονατίσει μπροστά σε ένα ξύλινο, διακοσμητικό ελαφάκι και να προσεύχεται...
"Ελαφάκι μου, να προσέχεις τον Άι-Βασίλη, να το έχεις καλά να έρθει να μας φέρει τα δώρα."
Μετά σταυροκοπήθηκε, ασπάστηκε το είδωλο και πήγε για ύπνο. Θα' ρθουν λοιπόν. :D

(Άλλαξα διεύθυνση: http://porn-revisited.blogspot.com/ )

5/12/10 22:31  
Blogger Ασκαρδαμυκτί said...

Φαγώθηκες να έρθει ο χειμώνας και μόλις ήλθε κρεβατώθηκες!

5/12/10 22:43  
Blogger marilia said...

lourdi, ήρθε δειλά δειλά. Ίσα που μας κέρασε μια υγρασία και ένα ψυχρό αεράκι. Ε, και μερικούς που πήγαμε να πιάσουμε περισσότερα... κολλητηλίκια, μας κέρασε κι ένα λαιμόπονο και κάτι δέκατα... Έτσι είν' αυτά! :)

Κατερίνα, τότε μένω ήσυχη. Από μικρό κι από τρελό δε λένε; :D

Ασκαρούλη, έχεις δίκιο! Λύσσαξα να 'ρθει για να κρεβατωθώ. Αλλά, ρε παιδί μου, πάντα αρρωσταίνω σε μη εργάσιμες μέρες! :Ρ:Ρ:Ρ

5/12/10 23:54  
Blogger Γιάννης Μόκιας said...

Έλα Μαριλία, ο θείος είμαι. Τυχαία έπεσε το μάτι μου στο ιστολόγιό σου. Μου αρέσει. Ευκαιρία να σου γράψω και δυο λόγια. Έτσι σαν τον κομήτη. Όταν θυμάμαι, χαίρομαι που λέει ο λαός. Τι κάνεις πουλάκι μου; Τι κάνει η λεβεντογέννα Κρήτη; Να΄σαι πάντα καλά.Χάρηκα που σε είδα!!

17/1/11 17:15  
Blogger marilia said...

Θείε μου, Γιάννη Μόκια!!!! Τι ευχάριστη έκπληξη! Πού είσαι; Πού χάθηκες και δεν είχα ούτε ένα τοσοδούλικο emailάκι σου; Καλά έκανες και πέρασες! Να περνάς συχνότερα!
Η Κρήτη καλά είναι, η δουλειά φέτος είναι λίιιιιγο πιο απαιτητική από πέρσι -πιλοτικό γαρ- αλλά τα καταφέρνουμε κι εγώ σε ρόλο... θηριοδαμαστή τα πάω σχετικά καλά! :) Εσύ;

Σβουριχτό φιλί και... μη χάνεσαι! ;)

Υ.Γ. Θα πάμε Σύρο;

17/1/11 18:33  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home