webzobbie's attack

Της πέτρας της υπομονή βάλε στο νου θεμέλιο κι ό,τι θα πεις με το θυμό, πες το, καλλιά, με γέλιο!

13.11.10

Ένα ταλαντούχο κορίτσι


Το Μαγδάκι, μπορεί να μην ξέρει να βράσει ούτε ρύζι, αλλά γενικά είναι ένα εξαιρετικά ταλαντούχο πλάσμα που είχα τη χαρά να γνωρίσω και από κοντά. Ασχολείται με την κατασκευή υπέροχων κοσμημάτων από fimo -και όχι μόνο και ποτέ δε σταματά να δημιουργεί! Ένα ειλικρινά χαμογελαστό και αισιόδοξο παιδί που τόλμησε να μου μιλήσει στον πληθυντικό και ελπίζω να μην το ξανακάνει. Κάποτε κέρδισα σ' ένα διαγωνισμό της μια υπέροχη καρφίτσα με μπιχλιμπίδια! Αυτή τη φορά σκοπεύει να μας χαρίσει ακόμα περισσότερα υπέροχα πραγματάκια που έχει φτιάξει με τα χέρια της. Από καρδιάς να της ευχηθώ καλή πρόοδο, καλή δύμαμη στις εξετάσεις που την περιμένουν, να 'ναι πάντα χαμογελαστή και αισιόδοξη, πάντα γερή και δημιουργική με διάθεση για τρελοδημιουργίες!

Μαγδάκι, ευχαριστούμε για την ευκαιρία που μας προσφέρεις να φοράμε πραγματάκια από σένα! Συνέχισε να δημιουργείς! Και σε κάποιο διάλειμμά σου κερνώ καφέ... ;)

6 Comments:

Blogger Γιαγιά Αντιγόνη said...

Να προσθέσω τις ευχές μου με τις δικές σου.
Αχ, αυτά τα νιάτα που δεν σταματούν ποτέ!

13/11/10 09:35  
Blogger marilia said...

Γιαγιά Αντιγόνη, ειλικρινά αυτό το παιδί το θαυμάζω! Έχει τόσα πολλά και τόσο σημαντικά πράγματα να κάνει και ποτέ δεν γκρινιάζει! Επίσης με ό,τι καταπιάνεται το αποτέλεσμα είναι υπέροχο! :)

13/11/10 11:17  
Blogger lourdi lourdaki said...

Α! Α! Ειμαι απαραδεκτη ηρθες στο σπιτι μου και εγω δεν σε ειδα...το σχολιο σου ειχε αποθηκευτει στα ανεπιθυμητα δεν ξερω το γιατι..σημερα το ειδα!
Παντως σε ευχαριστω και σου ευχομαι καλη εβδομαδα.

14/11/10 20:52  
Blogger marilia said...

lourdi, καλωσόρισες! Δε με είδες μάλλον γιατί χάθηκα μέσα στις καταπληκτικές χειροτεχνίες σου! Έκλεψα ιδέες για τα χριστούγεννα! ;) Απ' αυτές που γίνονται και στο σχολείο. ;)

Να ομορφοπερνάς και... θα τα λέμε. :)

14/11/10 21:43  
Blogger Ασκαρδαμυκτί said...

σκουλαρίκια είναι τούτα τα γλυκάκια;

16/11/10 16:38  
Blogger marilia said...

Ναι, θα μπορούσαν να γίνουν! Είδες τι... γιάμμι πράγματα φτιάχνει το μικρό; :)

16/11/10 20:00  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home