webzobbie's attack

Της πέτρας της υπομονή βάλε στο νου θεμέλιο κι ό,τι θα πεις με το θυμό, πες το, καλλιά, με γέλιο!

17.5.10

Ζωντανά από Βιέννη


Αύριο, Τρίτη, 18 Μαΐου 2010, η Χορωδία του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών τραγουδάει στη Βιέννη! Μπορείτε να απολαύσετε τη συναυλία ζωντανά στις 20:00 από το γνωστό σύνδεσμο.


Παιδιά εξαιρετικά που αγαπούν πολύ αυτό που κάνουν και πρώτα διασκεδάζουν τα ίδια κι έπειτα όσους τα ακούν να τραγουδούν. Περνούν ατέλειωτες ώρες πρόβας και μελέτης. Σίγουρα όμως αποζημιώνονται από το αποτέλεσμα. Η μικρή αδερφή ζηλεύει οικτρά που δεν είναι φέτος μαζί τους, λόγω διορισμού της σε πόλη εκτός Αθηνών, αλλά είμαι σίγουρη πως... συμβάλλει με τον τρόπο της από το σπίτι. Η Χορωδία του Τμήματος Μουσικών Σπουδών αποκτά ολοένα και περισσότερους φίλους. Γνωρίστε την και απολαύστε την ζωντανά από τη Βιέννη, αύριο στις 20:00.

11 Comments:

Blogger Ταχυδρόμος! said...

Εύγε! Εύγε!

18/5/10 14:14  
Blogger marilia said...

Να τους ακούσεις! Είναι τέλειοι σου λέω!!! Και σου 'χω και μια έκπληξη από... μικρά χεράκια! ;)

18/5/10 14:49  
Blogger Ασκαρδαμυκτί said...

Έπρεπε ν' αρχίσουν την διεθνή καριέρα τους απ' το χωριό μου τη Βί(ε)νιανη ή, έτσω, τη Βόνη!

18/5/10 16:52  
Blogger marilia said...

Ασκαρδαμυκτί, τα παιδιά είναι απ' όλη την Ελλάδα. Κοινό τους σημείο η αγάπη τους για τη Μουσική. Είναι, πραγματικά, καταπληκτικά! Μπορείς να το διαπιστώσεις κι ο ίδιος στις 20:00 από το σύνδεσμο που δίνω. Καλή ακρόαση!

18/5/10 17:04  
Blogger Άιναφετς said...

Ευχαριστούμε γλυκιά μας δασκαλίτσα!
ΑΦιλάκι!

18/5/10 18:57  
Blogger marilia said...

Η συναυλία αρχίζει και σας εύχομαι καλή ακρόαση! Η εκδρομή ξεκίνησε με απώλειες (ταυτότητες, τσάντες, λάπτοπ, χρήματα που τους έκλεψαν), αλλά έχουν την απόλυτη συμπαράστασή μας για καλή επιτυχία!

Ασκαρούλη, o Μάριος είναι εκεί! :):):):):)

18/5/10 20:13  
Blogger marilia said...

Είναι επιεικώς... ΤΕΛΕΙΟΙ!!!!!! Δυστυχώς όμως μόνο 50 άτομα μπορούν να ακούσουν ταυτόχρονα. :(

"Τα ωραία σου τα μάτια στον καθρέφτη μην τα δεις" από τη Βιέννη.

18/5/10 20:51  
Blogger marilia said...

Συγχαρητήρια στο Μάνο τον Παναγιωτάκη για το "Σε ψηλό βουνό"!!!!

Μανόληηηηηηηηηηηηηηηη!!!! Φιλιά πολλά πολλάααααααααααααα!!! Συγχαρητήρια, είστε υπέροχοι!!!!!!

18/5/10 20:53  
Blogger marilia said...

Τσάμικος για κλείσιμο! Παιδιά, πολλά συγχαρητήρια! Ήσαστε εξαιρετικοί!!! :):):)

18/5/10 21:58  
Blogger VOUTES SUMMERCAMP - MUSIC said...

leo ki ego poia einai i marilia... em mono 2 anthropoi me lene "manoli" se afti ti zoi!!! efharisto poly an kai den eho akousei akoma pos to eipan too diko mou, kala fantazomai!!!!!

polla synharitiria se oli ti horodeia!! mou leipei!!

filakia polla mariliaaaaaaaaaaa!

22/5/10 01:44  
Blogger marilia said...

Αγαπητέ Μανόλη, δες το θετικά: Είσαι ξεχωριστός άνθρωπος και επιβάλλεται να προσφωνείσαι ξεχωριστά (,ψωνάρα)! χιχιχιχιχιχιχιχι! Αλλά είναι και το άλλο: Πόσες Μαριλίες ξέρεις;;;;; Και για να σου μικράνω το ενδεχόμενο, πόσες Μαριλίες ξέρεις που σε φωνάζουν Μανόλη, έχουν αδερφή μουσικολόγο και μπορεί να ενθουσιαστούν από τέτοιου είδους μουσικές; :):):):):):):):)

Να περνάς, μιας και βρεθήκαμε, από εδώ. Να περνάς γιατί η Αγγλία μού πέφτει μακριά. Και το μπλογκί σου είναι σοβαρό, για ειδικούς. Εγώ, όπως ξέρεις, από τη Μουσική πέρασα για 7 χρόνια μα δεν ακούμπησα, μου φαίνεται. (Ρε συ, μου λείπει το ωδείο! Ευχαρίστως ξαναπήγαινα!).

Το κομμάτι το 'παν επιεικώς ΤΕΛΕΙΑ! Ανατρίχιαζα που το άκουγα! Χαιρόμουν ιδιαίτερα που 'βλεπα το Μάριο μαζί τους. :) Τελικά, αν και είστε... ρεμάλια όλα σας, σας αγαπάω! :):)

Φιλιά και να ομορφοπερνάς. Και να τρως. Και να προσέχεις. Και άντε να τελειώνεις με την Αγγλία, επιτέλους! Και να μου γράψεις CD με τραγούδια της χορωδίας σας, για το αυτοκίνητο. Άντε. Σμουτς.

22/5/10 09:05  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home