webzobbie's attack

Της πέτρας της υπομονή βάλε στο νου θεμέλιο κι ό,τι θα πεις με το θυμό, πες το, καλλιά, με γέλιο!

14.5.07

Βαριά... παπούτσια


6.5.07

Ουάαααααααααααα!!!

Δεν έπρεπε να το κάνετε αυτόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!! Ζηλεύω τόοοοοοοοοοοοοσοοοοοοοοο!!! Είστε κακοί e-γονείς και παρασύρετε και τους e-θείους!!!!!!!!!!!!!!


Πριν... σνιιιιιφ, λίγο... κλάψ, έλαβα ένα μήνυμα... λίγμ, από την e-μαμά μου. Είμαι σίγουρη, εκείνη το 'κανε, για να ζηλέψωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω! Ουάαααααααααααα! Το παραθέτω αυτούσιο:

"Μαριλία γεια! Είμαστε όλα τα κακά παιδάκια στη Σύρο και σου στέλνουμε φιλιά!"

Ήθελα τόσο πολύ να 'μαι κι εγώ εκείειειειειειειειειει! Μπου-χου-χουουουουοουυου! Αφεντικόοοοοοοοοο, ήθελα άδειαααααααα! Κλάαααααααααααψ! Αυτό το συνέδριο το σκεφτόμουνα δυο χρόνια! Ήθελα να πάαααωωωωωωω! Μπουέεεεεεεεεεεεεεεεε! Είναι όλοι εκεί και... σνιφ, και... κλααααψ και ξέρετε πόσο τους αγαπάωωωωωωωωω! Ουάαααααααααααα!!! Μάταια ο e-θείος Σωτήρης προσπάθησε να με παρηγορήσει ότι... δεν είναι καλά εκεί. Η φωνή του e-μπαμπά Γιάννη και η υπόσχεση ότι αύριο θα μου στείλουν φωτογραφίες απ' αυτές που τις βλέπεις και ζηλεύεις, με έπεισε ότι περνάνε τέλειαααααααααααααααα! Θλίψ!

Πατερούλη, κοίτα τι πρέπει να κάνεις τώρα...
Κι η μαμά Αγλαΐα να αναλάβει δράση, πάραυτα!!!

4.5.07

Η τρέλα δεν πάει στα βουνά...


Ο Γιώργος χρειάστηκε κάτι κούπες, αλλά δεν είχε τόσες πολλές... ε, και... είπα να φέρω τις δικές μου! Μόνο που αυτή με το Ντρούπι... δεν τη δανείζω!!! χιχιχιχιχι!



Καφεδάκι κανείς;

1.5.07

Καλή πρωτομαγιά!

Όμορφο, χρωματιστό,

ευωδιαστό, λουλουδάτο

μήνα σε όλους σας!!!